Jump to content
IPSViet.com
Bim

(BIM) Chatbox FREE

Bim

Please don't suggest me to add new features. I made it because I love a simple application.

Message added by Bim

Recommended Posts

15 minutes ago, thanhpham83 said:

If your chatbox still can not be loaded

It can buddy, but it takes much longer than it used to (10 to 15 seconds).

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Eric BXL said:

It can buddy, but it takes much longer than it used to (10 to 15 seconds).

Try to disable Youtube posting. And consider if you have a lot of emoticons.

Mine takes 3-5 seconds only.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, mbluewhite said:

Try to disable Youtube posting.

Never allowed YouTube postings, it is and was always disabled.

8 hours ago, mbluewhite said:

Moving javascripts to the end page can speed up your site.

That might be a possibility.

However, here's what I did: downgrading to an older version, and all is back to normal. I really don't understand anymore.

This started after the last IPS update from 4.2.6 to 4.2.7 and also a few of my plugins aren't working anymore. Shame on you IPS!

Thanks very much to all who wanted to help, I do very much appreciate it. :)

Cheers, ;)
Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Bim,

I just installed your new version and the images posting is in full screen in the chatbox lol please look this

I modified CSS Template so it don't upgrade sorry for this

PS: .jpg ok but .jpeg not ok for thumbnail just link

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, unknoweb said:

Hi @Bim,

I just installed your new version and the images posting is in full screen in the chatbox lol please look this

I modified CSS Template so it don't upgrade sorry for this

PS: .jpg ok but .jpeg not ok for thumbnail just link

Use this css

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎21‎/‎02‎/‎2018 at 12:34 AM, Eric BXL said:

Never allowed YouTube postings, it is and was always disabled.

That might be a possibility.

However, here's what I did: downgrading to an older version, and all is back to normal. I really don't understand anymore.

This started after the last IPS update from 4.2.6 to 4.2.7 and also a few of my plugins aren't working anymore. Shame on you IPS!

Thanks very much to all who wanted to help, I do very much appreciate it. :)

Cheers, ;)
Eric

I have the same problem. The chatbox loading is very slow, avatars failed to load. I came back to the 2.0.0, it works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, edtech said:

I have the same problem. The chatbox loading is very slow, avatars failed to load. I came back to the 2.0.0, it works fine.

I just uninstall the plugin Chatbox extender.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, thanhpham83 said:

Use this css

Hidden Content

    Give reaction to this post to see the hidden content.

 

yes that's what I said I modified CSS it work fine :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On ‎22‎/‎02‎/‎2018 at 8:16 AM, mbluewhite said:

I just uninstall the plugin Chatbox extender.

I don't have plugin or hook for Chatbox. I tried the 2.1.4 but same problem. Edge crash or is very slow to load the page. The other browsers are very slow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, edtech said:

I don't have plugin or hook for Chatbox. I tried the 2.1.4 but same problem. Edge crash or is very slow to load the page. The other browsers are very slow.

Please give me acp access so I can take a look.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For those who have slow loading problem, try to upgrade to 2.1.5. And who can not use "Manage Chatbox" button, please disable all chatbox's plugins.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great!

Loading the chat with this new version has improved considerably ...
Congratulations and thank you for the precious update :_r18:

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Bim said:

For those who have slow loading problem, try to upgrade to 2.1.5. And who can not use "Manage Chatbox" button, please disable all chatbox's plugins.

I have All plugins disabled but i cant access manage chatbox :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Kori Natur said:

I have All plugins disabled but i cant access manage chatbox :/

Try to revert all templates and css of chatbox or uninstall and reinstall.

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, Kori Natur said:

I habe reinstalleed but no changes :/

Your templates can not be updated to the newest. Try to edit your theme > bimchatbox > front

Select each template, click save button, then click revert button. Do this step for all templates of chatbox.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...